Zlatko Dalić: Ne svira nam korner, pa svira penal? Jesu to neka nova pravila? 

HomeSport

Zlatko Dalić: Ne svira nam korner, pa svira penal? Jesu to neka nova pravila? 

Zabilježeni novi zemljotresi u Hrvatskoj, osjetilo se podrhtavanje tla i Sanskom Mostu

Zlatko Dalić bio je nešto konkretniji u izjavi na press konferenciji, nego što je to učinio odmah po završetku utakmice pred kamerama HRT-a.

Smatra da je sudijska odluka prelomila utakmicu.

“Taj prvi gol je odveo utakmicu. Do tada puna kontrola, nismo bili opasni i konkretni, ali utakmica je išla kako mi hoćemo. A onda korner ne svira, kontra gdje je igrač udario Livakovića. Jesu to neka nova pravila? Je li se Livaković morao maknuti, to je usmjerilo utakmicu. Ako su to nova pravila, neka nam jave”, rekao je Dalić na konferenciji za medije.

“Možda je ovo kraj jedne velike generacije na svjetskim prvenstvima, neki od igrača ušli su u određene godine i moramo vidjeti što će biti do 2026. godine. Imamo odličnu momčad i neki od starijih igrača će se oprostiti tek nakon Europskog prvenstva.

“Ja ću ih nastaviti voditi. Moj ugovor istječe 2024. godine. Imamo još i Ligu nacija i kvalifikacije. Cilj mi je voditi Hrvatsku na Euro 2024”, rekao je Dalić na konferenciji za medije nakon utakmice protiv Argentine.

U ranijem obraćanju pred TV kamerama rekao je:

“Čestitam Argentini na plasmanu u finale. Ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima. Imali smo kontrolu prvih pola sata. Nekad te sreća pomazi, nekad ti se vrati na drugi način. Koliko sam shvatio, igrači su se bunili protiv kornera. Iz te smo akcije primili gol. No izgubili smo utakmicu i nemam što zamjeriti. Moramo se spremiti za utakmicu koja nas čeka. Mi smo stvarali dobre situacije, no nismo bili konkretni. Nedostajao nam je pravi, istinski napadač”, rekao je Dalić za HRT i dodao:

“No primili smo još jedan gol. Zaslužen poraz. Brozović je osjetio bol u mišiću. Htjeli smo ga sačuvati za sljedeću utakmicu. Da nam je ovo neko nudio prije Svjetskog prvenstva, prihvatili bismo odmah. Idemo u borbu za treće mjesto.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0