instant fap

Zvijezda Granda se proteklog vikenda kupala na vodopadu Blihe

Zvijezda Granda se proteklog vikenda kupala na vodopadu Blihe

Lijepa Tamara Dragić, koja važi za jednog od najboljih vokala koji su se pojavili u ovom takmičenju, proteklog vikenda je boravila u Sanskom Mostu gdje je snimila kadrove za video spot za svoju novu pjesmu koja uskoro treba da se pojavi u javnosti.

Zbog određenih scena, iako su bile niske temperature, Tamara i glumac koji će se pojaviti u spotu morali su da borave u vodi ispod vodopada čak 30 minuta. Režiser ovog video spota je naš sugrađanin Haris Dubica koji Tamaru a ni glumce nije štedio kako bi snimci bili što bolji. Haris je takođe poznat po tome da se uvijek maksimalno trudi da ispromoviše svoj rodni grad, kako kroz spotove tako i kroz nastupe u medijima.

Za potrebe snimanja Tamara je odabrala novootvoreni frizerski salon Fancy i povjerenje dala vlasnici Mineli Islamčević koja već odavno saradjuje sa našim proslavljenim režiserom te ima iskustva sa estradnim zvijezdama. Pitali smo Minelu kakva je Tamara za saradnju jer opće poznato mišljenje je da su javne ličnosti malo „teški“ za saradnju. „Tamara je jako prijazna i lijepa mlada dama koja je cijeloj ekipi u potpunosti prepustila sve odluke vezane za njen izgled. Pjesma je lijepa balada i sa ovako lijepim prirodnim okruženjem vjerujem da će spot biti odličan.“

U spotu se koristi i oldtimer Mercedes iz 1971. godine čiji je vlasnik Edin Zenković, takođe sanjanin.

KOMENTARI