instant fap
NaslovnicaSport

Nesretni Cristiano Ronaldo objavio što će napraviti!

Nesretni Cristiano Ronaldo objavio što će napraviti!

Nogometaši Real Madrida vratili su se nakon reprezentativne stanke treninzima na Valdebebasu, a prvi se na treningu pojavio, i to dva sata ranije, nesretni Cristiano Ronaldo, koji navijače Reala već danima drži u neizvjesnosti oko svoje budućnosti u klubu

Uoči dolaska na trening, Portugalac se putem svoje Facebook stranice obratio javnosti i svim navijačima Real Madrida.

“Želio bih samo potvrditi, neovisno o trenutnom statusu svog ugovora, da sam se vratio potpuno koncentriran na klub s kojim želim pobijediti u svakoj utakmici i osvojiti sve trofeje za naše vjerne navijače”, stoji na profilu jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Očito da je hladni rat s upravom kluba završen. Ronaldo je prošlog tjedna rekao da se njegovi dani u Madridu bliže kraju, ali razloge svog velikog nezadovoljstva nije objasnio, uz napomenu:

“U klubu znaju o čemu se radi.”

Nakon što se obratio navijačima Reala, Ronaldo je kratko prokomentirao i dvije utakmice s reprezentacijom (Luksemburg i Azerbajdžan), koje su igrane u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.
“Dvije utakmice – šest bodova. Misija obavljena. Jučer smo mogli postići i više pogodaka, ali Azerbajdžan se pokazao kao dosta čvrsta momčad. No, bodovi su tu. Sada kada sam se vratio, potpuno sam koncentriran na svoj klub.”

Real Madrid iduću utakmicu igra na stadionu Sanchez Pizjuan u Sevilli, protiv istoimenog domaćina, a nama će taj susret biti iznimno zanimljiv zbog izravnog dvoboja Ivana Rakitića (Sevilla) i Luke Modrića (Real).

KOMENTARI