instant fap
NaslovnicaMagazin

Zašto ženski ormari pucaju od odjeće

Zašto ženski ormari pucaju od odjeće

Naravno, prosječna žena trudi se imati pola ormara klasične odjeće kako bi je mogla nositi nekoliko godina, a za nove se trendove u prosjeku odvaja četvrtina ormara.

Britanski trgovački lanac Tesco u svom je istraživanju otkrio zašto ženski ormari pucaju od odjeće – tri četvrtine žena čuva odjeću u nadi da će opet ući u modu.
Skoro 83 posto žena misli da bi svaka žena trebala imati klasične komade tipa balonera i male crne haljine. Stare favorite, traper jaknu i crnu dolčevitu zamijenili su skinny traperice, maksi haljina, balerinke, najlonke u boji kože i baloner.

Naravno, prosječna žena trudi se imati pola ormara klasične odjeće kako bi je mogla nositi nekoliko godina, a za nove se trendove u prosjeku odvaja četvrtina ormara. Zato je i logično da se na klasične komade potroši više novaca, jer su isplativiji za dugo nošenje, navodi metro-portal.hr.

Štoviše, trećina žena je takve komade odjeće naslijedila od rođaka ili roditelja, a dobar dio njih nosi takvu odjeću više od 20 godina. Najčešće boje u ormarima su crna, slijedi bež, smeđa, bijela i nijanse sive.

KOMENTARI