instant fap

Ako želite da izbjegnete neplodnost – klonite se uskih farmerki!

Broj muškaraca koje muče bolni testisi je u porastu, zahvaljujući trenutnom modnom hitu – uskim i pripijenim farmerkama, tvrde stručnjaci.

Spomenuti model farmerki obožavaju brojne poznate muške zvijezde među koje se ubrajaju glumci Russell Brand i Jude Low.

Iako su popularne, stručnjaci upozoravaju kako spomenute “trendi”, “hipsterske” farmerke mogu da oslabe bešiku i izazovu deformaciju testisa pa čak i infekcije mokraćnog sistema. Pored toga, uske farmerke mogu da uzrokuju pojavu gljivične infekcije i smanje koncentraciju sperme.

“Uske farmerke u krajnjem ruku mogu izazvati neplodnost jer smanjuju broj spermatozoida. Testisi se, zbog uskih farmerki trljaju o tijelo, čime se podiže njihova temperatura, a time i smanjuje broj spermatozoida. Dakle, ako želite da izbjegnete neplodnost – klonite se uskih krojeva farmerki”, poručuju urolozi, prenosi Ordinacija.

Stručnjaci tvrde da dio oko muških prepona mora da bude dovoljno prostran, kako bi se muškarci osjećali prijatno, a ne utegnuto. Pantalone ne smiju da ograničavaju vlasnika ni na koji način. Uske farmerke su stvarno opasne po zdravlje, pogotovo ako se nose kroz duži period. Dakle muškarci, ne stavljajte modu ispred svog zdravlja!

KOMENTARI