instant fap

U Mutniku kod Cazina usmrćen Arman Halilović: Nakon što su ga ubili, tijelo ostavili na cesti

U mjestu Mutnik kod Cazina jučer u ranim jutarnjim satima pronađeno je beživotno tijelo Armana Halilovića (19) iz mjesta Polje.

Ubica ili više njih do zaključenja ovog izdanja našeg lista nisu bili identificirani, a na koji je način mladić ubijen, na mjestu događaja jučer se moglo čuti nekoliko verzija.

Povrede glave

Tijelo su primijetili mještani Mutnika, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. No, dolaskom na mjesto događaja, ljekari Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt mladića.

Halilović: Brutalno ubijen

Prema jednoj verziji, 19-godišnjak je ubijen na drugom mjestu, a njegovo tijelo je iz automobila izbačeno na cestu u Mutniku. Prema drugoj verziji, mladić je išao pješice kada ga je udario automobil čiji je vozač pobjegao s mjesta nesreće. Neki mještani, pak, tvrde da su čuli svađu te sumnjaju da je Halilović na tom mjestu izveden iz auta i ubijen.

Prema riječima mještana, ubijeni je imao povrede glave, dok su na licu mjesta pronađeni tragovi kočenja i lokva krvi.

Škripa kočnica

– Čuo sam škripu kočnica, ali nisam obraćao pažnju na to, jer na tom dijelu puta vozači često voze preko dozvoljene brzine, pa naglo i koče. Kada sam čuo da je pronađeno tijelo mladića, bio sam šokiran – kazao nam je jedan od mještana Mutnika, koji nije želio da mu otkrivamo identitet.

Na mjesto gdje je tijelo pronađeno jučer je došao i otac ubijenog Armana. Od prizora koji je vidio, izgubio je svijest. Iako smo pokušali stupiti u kontakt s porodicom ubijenoga, oni zbog šoka nisu željeli davati izjave za medije.

Tokom uviđaja policija je prikupila dokaze s lica mjesta, čime će pokušati ući u trag vlasniku automobila i ubicama. Za sada nije poznat ni motiv ubistva.

Arman je pohađao Srednju veterinarsku školu u Sanskom Mostu i bio je zaljubljenik u pse.

KOMENTARI