instant fap

Bakica u borbi za titulu najstarije korisnice Facebooka

Prije samo nekoliko dana Mark Zuckerberg susreo se s navodno najstarijom korisnicom Facebooka, 101-godišnjom Florence Detlor, a nedugo zatim uspostavilo se da postoji više osoba starijih od nje koje se koriste ovom društvenom mrežom.

Bitka za titulu najstarije korisnice Facebooka otpočela je. Tako je svoje pravo na taj naslov zahtijevala korisnica Ella Kastner, tvrdeći da je starija godinu dana od gospođe Detlor, prenosi index. Ella je Njemica i ima 102 godine, a kako bi potvrdila svoju vjerodostojnost u “slučaju” The Examineru je poslala video koji to dokazuje: Iz Facebooka se još uvijek nisu oglasili.

Osim toga Today.com navodi još jednu pretendenticu na spomenutu titulu. Lee Stern, naime, pogrešno je u osobnim podacima navela datum rođenja, onaj svog brata, pa je umjesto 1910. godine ispalo da je rođena 1913. Rođena ustvari 24. kolovoza 1910., ona bi također mogla biti najstarija korisnica Facebooka, a sad ostaje pričekati kakvu će Zuckerberg i njegova tvrtka presudu donijeti u ovom važnom slučaju.

(Vijesti.ba)

KOMENTARI