instant fap

BiH 6. februara u Kopru

Utakmica sa Slovenijom će biti posljednja provjera Sušićevih izabranika pred nastavak kvalifikacija i utakmicu sa Grčkom 22. marta u Zenici.
bih-6-februara-u-kopru

Nogometna reprezentacija BiH odigraće prijateljski susret protiv Slovenije, 6. februara u Kopru. Nakon nekoliko dana nagađanja, ovu informaciju potvrdio je i Slovenski nogometni savez (NZS), a tačna satnica će utvrditi u nekoliko sljedećih sedmica.

Podsjetimo, Slovenija i BiH su do sada igrali tri utakmice. Dvije u kvalifikacijama za SP 1998. u Francuskoj, u kojima je oba puta slavio naš tim, te jednu prijateljsku 2008. u Mariboru kada su Zmajevi pobijedili sa 4:3.

Utakmica sa Slovenijom će biti posljednja provjera Sušićevih izabranika pred nastavak kvalifikacija i utakmicu sa Grčkom 22. marta u Zenici.

Dodajmo i to kako je N/FSBiH, uz meč u Kopru protiv Slovenije, dogovorio i prijateljske susrete za Futsal selekciju BiH. Tako će naši malonogometaši u periodu od 18. do 22. decembra odigrati tri prijateljska susreta sa selekcijama Crne Gore i Hrvatske.

Prvi meč igraćemo protiv Crne Gore i to na Sokocu, 18. decembra u 18 sati, a dva dana kasnije domaćin ovim selekcijama biće Goražde (16.30 sati).

I na kraju, prijateljska utakmica BiH – Hrvatska biće odigrana u Bihaću 22. decembra s početkom u 18.30 sati.

Matanov spisak

Za predstojeće susrete selektor Futsal selekcije BiH Boro Matan pozvao je sljedećih 15 igrača: Bahrudin Omerbegović, Nijaz Mulahmetović i Nermin Kahvedžić (Centar Remi BH play – Sarajevo), Tomo Bevanda, Marin Šunjić i Stanislav Galić (Brotnjo-Čitluk), Alen Lalić i Maid Ramić (Vrgorac – Hrvatska), Dražen Novoselac i Anel Radmilović  (Tango – Istočno Sarajevo), Adel Demirović (Banovići), Savo Andrić (Leotar-Trebinje), Haris Skuhan (Comunikare – Mostar), Ivan Matan (Alumnus – Zagreb) i Radoš Čolić (Glasinac – Sokolac).

KOMENTARI