Bili su “najljepši par Instagrama”, a njihova veza imala je i drugo lice

HomeMagazin

Bili su “najljepši par Instagrama”, a njihova veza imala je i drugo lice

Pet koraka za kupovinu pravog sira

Alexis Ren i Jay Alvarrez nosili su “titulu najljepšeg para” na Instagramu, a fotografijama s putovanja privlačili su mnoge korisnike društvenih mreža. Međutim, tek se nedavno otkrila prava pozadina naizgled bajkovite priče.

Nedavno je otkriveno drugo “lice njihove veze”, a Alexix je u podcastu Call Her Daddy priznala kako je Jay zlostavljao.

“Bio je manipulativan i okrutan. Jay je bez mog znanja znanja, u ugovorima naveo da postotak moje zarade ide njemu, zbog čega sam se na sudu morala boriti za svoj novac”, kazala je.

Par je u vezi bio dvije godine te Alexis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Jay zaista i volio. Međutim, njihova veza vremenom je postala toksična.

“Kada je posao postao veći od same veze, tada se počeo pogoršavati. Sjećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula se da uvijek izgledam savršeno”, prisjeća se.

(Foto: Inastagram)
(Foto: Inastagram)

Kako kaže osjećala je pritisak u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

“Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega. Manipulacija je nastavljena i nakon prekida veze jer je Jay na taj način dogovarao nove poslove”, kazala je, dodavši da je u sve bio uključen i njihov menadžer.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0