instant fap

BRAVO Melina Sarajlić i Esma Blažević u državnom dresu

BRAVO Melina Sarajlić i Esma Blažević u državnom dresu

Dvije mlade i perspektivne igračice Ženskog nogometnog kluba „Sana 2014“, Melina Sarajlić i Esma Blažević, ponovo su obukle bh. dres.

One se trenutno nalaze na prprememama U- 15 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Mlade i perspektivne igračice ŽNK „Sana“ 2014 Sanski Most, Melina Sarajlić i Esma Blažević, ponovo su nagrađene za svoj rad i trud, a želja i san da nose državni dres još jednom se ostvario.

Naime, ove dvije 14-godišnje sanske nogometašice su njedjelju poslije finalne utakmice svog kluba i „Fortune“ iz Živinica u kojoj su Sanjanke doživjele častan poraz, otišle na okupljanje U-15 reprezentacije BiH.

Pripreme bh. kadetkinja pod vodstvom selektora Ilije Lucića se održavaju u Trening kampu u Zenici od 3.do do 8. augusta. Inače, Melina i Esma već su postale standardne reprezentativke i ovo je sedmi reprezentativni poziv, a drugi u 2020.godini.

One su se svaki put pokazale u najboljem izdanju, te ostavile dobar utisak, tako da ponovni poziv da obuku bh dres i nije neko iznenađenje. Njihov ponovni nastup za reprezentaciju BiH je i veliko priznanje za ŽNK „Sana 2014“ koji je rasadnik talenata, ali i ujedno potvrda kvalitetnog rada jer se posebna pažnja posvećuje mladim i perspektivnim nogometašicama.

Mladim sanskim Zmajicama čestitamo na ostvarenom uspjehu uz želje da u narednom periodu sa istim uspjehom predstavljaju svoj klub i grad Sanski Most, ali da u budućnosti nose dres i starijih bh. reprezentativnih selekcija. 

KOMENTARI