instant fap

Četiri brza načina za brzu zaradu

VEĆINI nas dobro bi došao posao sa strane koji bi nam, uz redovita primanja, omogućio lagodniji i komforniji život. Budući da pri kraju mjeseca opasno pazimo na što ćemo potrošiti zadnjih nekoliko kuna što nam je ostalo od zadnje plaće, odlučili smo naći nekoliko ideja za dodatnu zaradu novca koji će vaš novčanik držati dulje punim:

Prodaja vlastitih stvari

U stanu napravi generalku kako bi sa strane lakše mogla odvojiti stvari koje ti više ne trebaju i na kojima bi mogla zaraditi nešto novaca. Bilo da je riječ o nakitu, knjigama, odjeći ili staroj tehnologiju, kupce uvijek možeš pronaći na jednoj od online oglasnih stranica.

Čuvanje djece

Kod svojih se frendova i poznanika raspitaj znaju li nekog kome treba povremeno pričuvati dijete. Osim toga, pogledaj u oglasnicima traži li netko dadilju jer to je odličan način za zaradu novca sa strane.

Iskoristi talent

Imaš li hobi kojem posvećuješ nekoliko sati na dan, razmisli bi li na tome mogla nešto zaraditi. Ako te zanima nakit i voliš se zabavljati s perlicama i dizajnom, mogla bi otvoriti svoj online profil na nekoj od društvenih mreža te tako reklamirati svoje proizvode.

Povrat robe

Ukoliko si nedavno obavila impulzivnu kupnju bez previše razmišljala, a kasnije plakala zbog nedostatka karaktera u kritičnim trenucima, raspitaj se bi li mogla vratiti to što si kupila. Ukoliko imaš račun, roba je neoštećena i vremenski rok za povrat nije prošao, problema ne bi trebalo biti.

KOMENTARI