instant fap
NaslovnicaUncategorized

Čim se pojave Windows 8 tableti ugrabiti će drugo mjesto na tržištu

Čim se pojave Windows 8 tableti ugrabiti će drugo mjesto na tržištu

Ono što mnogi zamjeraju novim Windowsima, činjenica da se doima kao da su rađeni isključivo za uređaje sa ekranima osjetljivim na dodir, moglo bi se pretpostaviti kao ključna snaga ovog OS-a. Prema predviđanjima Stanley Morgana onog trena kad se pojave Windows 8 tableti ugrabiti će 25 posto udjela na tržištu.

Nije nam poznato na kojem uzorku je Stanley Morgan bazirao rezultate svoje ankete, no s obzirom da se radi o izuzetno ozbiljnoj kompaniji teško je za povjerovati da analiza nije odrađena profesionalno.

Prema njihovim saznanjima korisnici koji su u potrazi za novim tablet računarom već sada su odlučili čekati dolazak windows 8 tableta na tržište i to uprkos tome što će do tog trena proći još nekoliko mjeseci.

Kao ključni razlog korisnici koji će odabrati Windows 8 tablet navode mogućnost korištenja kancelarijskog paketa Microsoft Office u pokretu, prenosi Gadgeterija.net.

Prilično smjelo predviđanje Stanley Morgana, no definitivno ima logike. Kako razmišljaju na All Things Digital navodi nisu nerealni, no Microsoft će morati učiniti još nekoliko ključnih poteza kako bi postigao uspjeh na tržištu, a količina i veliki izbor aplikacija bit će izuzetno bitan faktor tome.

( Tehnologija.me )