instant fap

Dnevnik sanske cure: Parazit

Dnevnik sanske cure: Parazit

Nedavno sam objavila priču pod nazivom ‘Sponzoruša’ i neki su se očito nasli uvrijeđenim i prozvanim, pa su pisali svakojake komentare. Mene je jedino ražalostilo sto ti uvrijeđeni nisu razumjeli bit priče, no svako ima pravo na vlastitu interpretaciju. Helem, sad sam odlučila da pišem o jednoj muškoj ‘sponzoruši’ čisto da vidim da li će kompetentni i nekompetentni ponovi biti pogođeni.

Piše: Piše: Selma Hadžibajramović

Ako neko želi da zna mišljenje moje malenkosti naziv ‘parazit’ se odnosi na bilo koga ko živi na tuđoj grbači bez obzira na spol dotične osobe. Kako god, ipak bih bila milostivija prema ženama, jer su muškarci ti koji bi trebalo da budu jači spol, ali ponovo naglašavam da karakteristiku iskorištavanja drugih ne podržavam ni u kom slučaju.

Znači, ovako. Prije par dana prijateljica dođe na kafu, skinu sunčane naočale i primjetih da su joj oči suzne. Znala sam da je skoro prekinula s dečkom, pa kao riječi utjehe upotrijebih onu dobro poznatu ‘ne budali, tvojih suza niko nije vrijedan’. Na to mi ona odgovori:

‘Ne budali ti, ovo su suze radosnice. Plačem od sreće što sam se konačno riješila budale.’

‘Pa, šta je bilo? Mislila sam da ste sretni.’

‘Da, svakako.’

Kao i svi prosječni parovi zagledali su jedno drugo u gradu, on prišao njoj, zatražio broj telefona i iduće veče je izveo na kafu. Tad joj je platio kafu. Tad i nikad više.

Kad su izišli slijedeći put on je magično zaboravio novčanik, pa je ona platila. Noć nakon te je otvoreno priznao da nije pri kešu, pa je opet ona platila. Nije mogla, a da ne pita šta radi, čime se bavi i slične stvari na što je dobila klasičan odgovor da ‘radi povremeno’. On radio povremeno, plata stizala…pa, nikad koliko je ona bila upoznata. I tako…nakon kafica krenuše sokići, pive, bambusi, večerice…a, to da ona plaća je nekako postalo ustaljeno i podrazumijevalo se. Nakon što su joj se konobari počeli smijati u lice smislila je taktiku. Proturala bi mu novac ispod stola da bi izgledalo kao da on plaća.

Njemu se izgleda dopalo primanje novca, pa poče da traži i da mu dobaci šta za izlaske s društvom. On tražio, ona dijelila…i šakom i kapom. Sve za ljubav, pa nije dečko kriv što nema. Zaboga, pa je li on kriv što svoj novac popije s društvom, a ne uspije sviju da počasti kako treba , pa mora i od nje ‘posuditi’? ‘Posuditi’ u smislu da će joj vratiti u slijedećem životu. Naravno da nije kriv. Počastiti se mora. Častili su i oni njega. A, ona…pa, ona je njegova žena, nju je šarmirao već prvom kafom.

I što je najgore , jeste. Šarmirao ju je, opčinio, zatelebala se k'o idiot. Kad joj je predložio da žive skupa objeručke je prihvatila. Šta ima loše u tome da glumiš nečiju ženu, mamu i ljubavnicu? Pa, to samo pokazuje koliko si jaka i sposobna kao žena!

I pokazala je snagu. Kuhala, hranila, prala, peglala, tetošila i finansirala u svakom mogućem pogledu. To je žena za poželjeti! Prije nego je poželi neko drugi on odluči da je okuje zaručničkim prstenom. Odvede je u zlataru i reče: ‘Biraj, draga’. Na to doda uz smiješak: ‘Ali, pazi šta ćeš izabrati, znaš da ti plaćaš.’ Ona progutala milionitu knedlu, izabrala prstenčić i opet se vratila ulozi domaćice.

Ona njega častila poklonima, a on nju tapšanjem po leđima. Ko god je rekao da bi i on mogao nešto da radi i njega je počastila…kompletnim brisanjem iz svog života. Jer, zaboga, negativni i zavidni ljudi samo ruše idilu. A, noćima…E, noćima je gutala suze, glave zagnjurene u jastuk, bespomoćno pokušavajući otjerati ružne istine koje su joj se rojile u glavi poput pčela u košnici.

I tako se veza iz snova (a, i noćne more su snovi) vukla i vukla sve dok jednom…nije pukla cijev usisivača u njenim drhtavim rukama i živci u njenoj glavi obilježenoj migrenom. Tad je rekla ‘dosta’ i ostala pri tome. On prvo nije razumio kako se kula od karata odjednom srušila. Kako bi i razumio…nije razumio ni da se ona ruši od gladi kad bi joj propio sve pare. Isprva je prosipao ljubavne priče, šarm i tvrdio kako ne može bez nje. Kad je rekla kako ona sasvim lijepo može bez njega, e onda je izvukao najlogičniji mogući zaključak. Ona je kurva. Vjerovatno ga je varala i sad želi da bude sa švalerom. Stvarno…zar bi išta drugo moglo da bude u pitanju? Taj zaključak je, naravno, razglasio svima.

Ali, koga briga? Ja sam vidjela kako ta djevojka lije suze radosnice, jer ga je konačno izbacila iz života. To znači mnogo više od ‘istine’ do koje je on došao praveći analize u svom bolesnom parazitskom umu.

Za kraj, moje mišljenje. Dragi muškarci, ako djevojci platite piće to ne znači da je ona sponzoruša. To samo znači da ste vi kavaljeri. Plaćanje njenih implantata u grudima i usnama je druga stvar. Naravno, ko želi imati normalnu djevojku ove ga stvari ne trebaju ni zanimati. A, za one koji očekuju Barbiku…imate lijep izbor plastičnih lutkica u Konzumu po vrlo povoljnim scenama. Ako , pak preferirate živu verziju, onda zagrabite duboko u džep i da vas nisam čula da se žalite

KOMENTARI