instant fap
NaslovnicaMagazin

Dok je suprug na poslu, plaća muškarca da je mazi

Dok je suprug na poslu, plaća muškarca da je mazi

Saskia Fredericks (41) je žena koja je u sretnom braku, ali troši na hiljade dolara kako bi se dva puta mjesečno mazila sa potpunim strancem!

Amerikanka sve ovo radi nešto više od godinu dana, jer kako kaže, viđa svog supruga tek nekoliko dana mjesečno.

Saška provodi većinu svog vremena u Njujorku, dok njen suprug Arthur (45) radi u jednom gradiću u SAD-u kao policajac.

Teško joj pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug nije tu, a isto tako njena bolja polovina u potpunosti podržava sve ono što ona radi dva puta mjesečno.

saskia1
Saskia i Ian Kirman, jedan od muškaraca koji radi u agenciji za unajmljivanje profesionalaca za maženje

“Moj suprug je poručnik u policiji, tako da je na poslu 24 sata sedam dana u nedjelji. Ne živimo zajedno jer sam ja u Njujorku, dok je on van grada. Sigurna sam 99 posto da on nije ljubomoran zbog ovoga, a i pričala sam toliko puta s njim o ovome. Možda bismo mogli nekad i da idemo zajedno da se mazimo sa drugim ljudima, vidjećemo. Ovo nije neka stvar o kojoj on otvoreno priča sa svojim kolegama, što je i u redu. Ali, svakako je on otvorenog uma. On je više zaštitnički nastrojen, nego što je ljubomoran, a i sigurno da je sretan kada sam ja sretna. Zaista se radujem dok to radim, to me uzbuđuje”, rekla je Saška za “Daily Mail”.

Ian Kirman1

Profesionalna firma koja se bavi maženjem u Njujorku zapošljava 40 ljudi sedmično, a svi oni imaju oko 200 zahtjeva sedmično.

“Jedna serija maženja traje oko dva sata i košta 160 dolara. Imamo razne klijente – muškarce, žene, starije ljude, mlade…”, rekao je Adam Lippin (52) jedan od onih koji zarađuje tako što mazi ljude.

KOMENTARI