instant fap
NaslovnicaMagazin

Zvijezda serije “Značka” osuđena na 40 godina robije

Zvijezda serije “Značka” osuđena na 40 godina robije

Glumac Michael Jace (53) koji je najpoznatiji po televizijskoj seriji “Značka” je proglašen krivim za ubistvo svoje žene. On je svirepo usmrtio svoju suprugu April Jace u aprilu 2014. godine pred njihovo dvoje djece.

Jace je tvrdio da je upucao suprugu u nogu, ali je sud presudio da je zapravo pogodio u leđa, a onda je dva puta upucao u noge i rekao joj da “ako već voli da trči, otrči u raj”. Ubistvo se desilo u hodniku kuće pred njihovim sinovima koji su tada imali pet i osam godina.

Ubio je April pištoljem njenog oca nakon što se sa dvojicom njihovih sinova vratila sa utakmice bejzbola. Advokati glumca su tvrdili da ne treba da odgovara za ubistvo s predumišljajem budući da je reagovao u afektu jer mu je tog jutra žena zatražila razvod.

84489_majkl-dzejs_af

“Bio sam ljut i upucao sam je u nogu, samo sam to htio”, rekao je glumac. Tužilac je rekao da je Jace bio ubijeđen da ga žena vara i da je upucao i u noge jer je voljela da trči. Htio je da je povrijedi najviše što može.

michael-jace-photo-537b68e389e8c

“Uništio sam živote, četiri života. Mogao bih sada sam sebi da zabijem iglu u ruku i okončam sve. To bi mi bilo u redu”, rekao je Jace.

Glumac koji je našoj publici poznat iz serije “Red i zakon”, kao i filmu “Forest Gamp” je sada osuđen na 40 godina robije.

KOMENTARI