instant fap

Dokazali da kraj Titanica nije morao biti tragičan: Jack i Rose mogli su podijeliti splav!

‘Mislim da ste promašili poantu. Scenarij kaže kako Jack umire. On mora umrijeti,’ rekao je Cameron

U najnovijoj epizodi emisije ‘Mythbusters’ Discovery Channela, popularni ‘razbijači mitova’ Jamie Hyneman i Adam Savage primili su se brojnih tvrdnji koje kruže internetom kako je, na samom kraju hollywoodskog hita ‘Titanic’, Jack mogao preživjeti zajedno s Rose, jer je na drvenoj splavi bilo dovoljno mjesta za oboje.

Slavni filmaš James Cameron, koji je producirao i režirao film s Leonardom DiCapriom i Kate Winslet u glavnim ulogama, osobno se pojavio u emisiji kako bi zamolio Adama i Jamieja da pobiju mit kako je Leonardov lik bio glup, a Katein lik sebičan.

http://dsc.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/james-cameron.htm

Mythbusteri su potom krenuli s eksperimentiranjem kako bi provjerili bi li drvena splav te veličine uistinu mogla podnijeti težinu dvoje ljudi.

Isprve, činilo se kao da je film bio u pravu, te da, čak i da je dvoje ljudi uspjelo održati ravnotežu na splavi, preveliki dio njihovih tijela bio bi u hladnoj vodi, te bi se sigurno pothladili i umrli prije nego što bi do njih stigli spasioci.

No, da su se Jack i Rose sjetili zavezati Rosein pojas za spašavanje ispod drvene splavi, splav bi bila dovoljno stabilna i dovoljno iznad vode za dvoje ljudi.

Kada su sa svojim nalazima suočili Camerona, on im je rekao kako je došlo do pogreške.

– Mislim da ste promašili poantu. Scenarij kaže kako Jack umire. On mora umrijeti. Možda smo malo zafrknuli sa splavi, možda je trebala biti malo manja, ali tip će nadrapati, rekao je Cameron.

http://dsc.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/titanic-survival-results.htm

KOMENTARI