instant fap

Džeko proglašen za najboljeg igrača Cityja

Dok je zvanična stranica Manchester Citya objavljivala informaciju kako je Edin Džeko proglašen za najboljeg igrača na Etihadu u izboru navijača ovog kluba, naš napadač je bio zauzet dijeljenjem lekcija u bilijaru kapitenu BiH Emiru Spahiću. Istina, rezultat je do samog kraja bio neizvjestan, ali je naš dijamant, kao po ko zna koji put ove sezone, u samom finišu pojačao gas i na kraju slavio pobjedu od 5:4.

Spahić je obećao “osvetu”, ali je današnji dan svakako bio “Edinov dan”, kao što je i objavila zvanična web-stranica Manchester Citya, koja je svojim navijačima poklonila najljepše pogotke našeg reprezentativca, te wallpapere sa likom našeg reprezentativca.
Također, City je objavio i statistiku našeg reprezentativca koja kaže kako je City pobijedio u svakoj utakmici u kojoj je dijamant postigao pogodak, a postigao je, što je prije nekoliko dana objavila i njegova zvanična web-stranica edindzeko.ba, 21 (od 29) gol u drugom poluvremenu, a svakako je najzanimljiviji podatak da je čak šest golova dao u sudijskom vremenu.

Inače, cijela informacija na mcfc.co.uk glasi kako je Edin Džeko izabran za najboljeg igrača Manchester Citya za august i septembar, nakon što je u anketi na Facebook stranici građana osvojio rekordnih 6.648 glasova, odnosno 80 posto. Džeko je nagradu zaslužio zahvaljujući golovima koje je postigao protiv Southamptona, QPR-a, Real Madrida i Fulhama, što mu je ukupno treća nagrada otkad je stigao na Etihad u januaru prošle godine.

Na drugom mjestu završio je Aleksandar Kolarov, koji je osvojio 970 glasova, a na trećem mjestu je Yaya Toure, dok su Carlos Tevez i Joe Hart na četvrtom i petom mjestu.

http://www.youtube.com/watch?v=4UKEnBis-KQ&feature=player_embedded#t=0s

KOMENTARI