instant fap

Dženana Ćatić se vratila svojoj kući

Dženana Ćatić se vratila svojoj kući

Maloljetna Dženana Ćatić (16) iz Donjeg Kamengrada kod Sanskog Mosta  sinoć  se nešto iza 22 časa vratila svojoj kući, živa i zdrava. To je za redakciju info portala inmedia saopštio njen otac Alen Ćatić.

Podsjećamo da je Dženana krišom napustila kuću u kojoj je živjela s ocem Alenom najvjerovatnije u ranim jutarnjim satima  31. decembra prošle godine. Otad joj se gubio svaki trag.

– Otišla je u svoju sobu 30. decembra u 22.30 sati. Ujutro je nisam zatekao, prozor sobe je bio otvoren – ispričao je otac Alen Ćatić, koji je zaposlen u JKP “Sana”.

Dženana je ponijela i pasoš. Nakon razvoda roditelja ostala je da živi s ocem, dok je majka Jasminka Delić s njenim mlađim bratom Dženanom otišla u Francusku, gdje i sada živi.

Alen kaže da je s kćerkom imao problema u školi, zbog čega je napustila prvi razred Mješovite srednje škole, Odsjek za frizere. Također ju je upozoravao na i Facebook kontakte sa starijim osobama.

Više informacija o uzrocima nestanka i načinu na koji je Dženana pronađena i vraćena kući, portal inmedia će objaviti nešto kasnije.

KOMENTARI