instant fap
NaslovnicaSport

Edin Džeko je rekao ‘NE’ klubu kojeg bi rijetko ko odbio

Edin Džeko je rekao ‘NE’ klubu kojeg bi rijetko ko odbio

Edin Džeko (36) priključio se treninzima Intera i bh. dijamant ima veliku želju da se izbori za status u Interu pored povratnika u klub Romelua Lukakua.

Džeko iza sebe ima sasvim solidnu sezonu u timu s Giuseppe Meazze. Postigao je 17 pogodaka, ali klub se ipak odlučio vratiti Belgijanca Lukakua kojeg je Edin prošlog ljeta zamijenio među Nerazzurrima.

Ipak, povratak Lukakua očigledno je izazov za bh. napadača. On se ranije od očekivanog vratio u klub i počeo je s treninzima. Spreman je da se bori za svoje mjesto u timu, iako se konstantno govori o njegovom odlasku.

Stručnjak za transfere u italijanskom fudbalu Alfredo Pedulla tvrdi da je Džeko u proteklim satima odbio transfer u Juventus.

“Prije 48 sati došla je zvanična ponuda Juventusa koju je Džeko odbio. Pored njega meta Juventusa je i Marko Arnautović. Traže dostojnu zamjenu za Dušana Vlahovića”, ističe Pedulla i nastavlja priču:

“Džeko je i u prošlosti bio jako blizu Juventusu. Inter im je ovog puta saopštio da razgovaraju direktno s Edinom, ali on im je rekao NE”, tvrdi Pedulla.

Dijamant je očigledno odlučan da se izbori za svoje mjesto u Interu. Iskustva ima dosta, ali morat će koristiti svaku šansu koja mu se ukaže.

KOMENTARI