instant fap

Elvis Kerić na putu da zaigra u NBA

Elvis Kerić je iz Sanskog Mosta, tačnije iz  našeg Vrhpolja. Rođen 1998 godine, visok 184 cm, 75 kg, više nego uspješno nastupa za košarkaški klub Slovan iz Ljubljane za ekipu do 14 godina. Naš Elvis Kerić postiže u prosjeku po utakmici po 26 koševa, mnogi treneri mu predviđaju veliku karijeru, te se svi  zajedno slažu da je Elvis veliki talenat, kojeg protivničke ekipe ne mogu da zaustave.

Mislim da trebaju svi Bosanci biti ponosni na našeg Elvisa Kerića, pogotovo Sanjani odnosno njegovi Vrhpoljčani. Sanski Most je mali grad, ali hvala Bogu širom svijeta ima jako uspješne sportaše koji na najbolji mogući način predstavljaju Sanski Most. Dovoljno je pomenuti samo neke  Senijad Ibričić (nogometni reprezentativac BIH ) , Samir Handanović i Jasmin Handanović (nogometni reprezentativci Slovenije) , Haris Seferović ( član nogometnog kluba Lecce) , Haris Heljezović ( nogometni reprezentativac Slovenije do 17 godina, takodjer naš Vrhpoljac) i mnogi drugi..

Mi se nadamo kako će naš Elvis Kerić, koji je na pravom putu da postane prvi uspješni košarkaš iz Sanskog Mosta odnosno Vrhpolja, jednog dana zaigrati  i u NBA ligi i tako na košarkašku kartu svijeta staviti Sanski Most, odnosno Vrhpolje, kao i da će zaigrati za reprezentaciju BIH.

Elvise vrhpolje.blogger.ba ti želji sve najbolje u tvojoj sportskoj karijeri i kao što smo već napisali, nadamo se da ćemo te gledati za nekoliko godina i u NBA ligi.

Samo naprijed, ne odustaj, nikad ne posustaj, svuda idi, prođi al u Vrhpolje i iz NBA lige dođi…heh

vrhpolje.blogger

KOMENTARI