instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Fudbalerke “Sane” u Mozzartovim dresovima do pobjeda

Fudbalerke “Sane” u Mozzartovim dresovima do pobjeda

Sarajlić: Zahvalni smo Mozzartu jer su prepoznali naš rad i trud. Želimo da ostvarimo plasman u više rangove takmičenja.  

Mozzartova akcija „Novi dresovi za nove šampione“ se nastavlja. Ovog puta nova sportska oprema stigla je na adresu mladih fudbalerki Ženskog fudbalskog kluba „Sana 2014“ iz Sanskog Mosta. Za sve sportske uspjehe, osim talentovanih igračica i njihovog trenera, zaslužan je i predsjednik kluba Damir Sarajlić. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i predanom radu sa mladim sportskim nadama, ovaj klub raste i razvija se. 

Trudimo se da klub funkcioniše iako veoma često nemamo dovoljno dobre uslove za treninge i odlazak na takmičenja. Mladim igračicama potrebna je podrška kako bi bile još bolje u svom sportu. Zbog toga smo veoma zahvalni Mozzartu jer je prepoznao naš trud i rad i donirao nam dresove u kojima ćemo se takmičiti u narednom periodu – kaže predsjednik Ženskog fudbalskog kluba „Sana 2014“, Damir Sarajlić.

On dodaje da će im donacije dvije garniture novih dresova dobro doći u borbi za  više rangove takmičenja.

Foto2014-4 opis: U Mozzartovim dresovima do novih sportskih uspjeha 

Predstavnici kompanije Mozzart poručuju da im je cilj da, kroz donacije novih dresova, stvaraju nove šampione.      Veoma smo srećni kada imamo priliku da usrećimo nekog sportistu ili klub kroz donacije. Još smo srećniji kada dobijemo povratnu informaciju da smo ih podstakli na još posvećeniji rad i da su upravo u našim dresovima ostvarili novi uspjeh – kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija “Novi dresovi za nove šampione” je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima. Zbog toga će se ova akcija nastaviti i u narednom periodu. 

KOMENTARI