Hodgson zbog Ferdinanda na Euro ne vodi Terryja?

  • 13 Maja, 2012
  • 0

Teška odluka je pred novim izbornikom Engleske Royjem Hodgsonom uoči objave popisa 23 igrača koja će povesti na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu.

Hodgsona brinu odnosi između bivšeg kapetana Johna Terryja koji je zbog navodnog rasističkog ispada ostao bez trake, a kao posljedica te odluke s klupe je otišao Fabio Capello. Hodgson ne želi napete odnose u svlačionici na Euru, a vjeruje da ne može zajednički u momčadi imati Rija Ferdinanda i Johna Terryja zbog njihovog zategnutog odnosa i morat će birati između jednog od njih dvojice.

Stoper Manchester Uniteda i Chelseaja na ratnoj su nozi otkako je Terry u listopadu prošle godine u dvoboju protiv QPR-a rasistički vrijeđao Ferdinandovog mlađeg brata Antona. Hodgson tek treba razgovarati s obojicom zaraćenih stopera prije imenovanja putnika, a engleski mediji nagađanju da bi deblji kraj u cijeloj priči mogao izvući Terry.

Sudski proces protiv Terryja za rasističko vrijeđanje Ferdinanda na rasporedu je tek u srpnju, nakon Eura, a eventualno uvrštavanje kapetana Chelseaja u momčad stavilo bi Engleski nogometni savez (FA ) pod veliko povećalo.

Igrači koji svakako pucaju na mjesta Ferdinanda i Terryja u obrani “tri lava” su Gary Cahill (Chelsea) i Joleon Lescott (Manchester City).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.