instant fap
NaslovnicaUncategorized

Hodgson zbog Ferdinanda na Euro ne vodi Terryja?

Hodgson zbog Ferdinanda na Euro ne vodi Terryja?

Teška odluka je pred novim izbornikom Engleske Royjem Hodgsonom uoči objave popisa 23 igrača koja će povesti na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu.

Hodgsona brinu odnosi između bivšeg kapetana Johna Terryja koji je zbog navodnog rasističkog ispada ostao bez trake, a kao posljedica te odluke s klupe je otišao Fabio Capello. Hodgson ne želi napete odnose u svlačionici na Euru, a vjeruje da ne može zajednički u momčadi imati Rija Ferdinanda i Johna Terryja zbog njihovog zategnutog odnosa i morat će birati između jednog od njih dvojice.

Stoper Manchester Uniteda i Chelseaja na ratnoj su nozi otkako je Terry u listopadu prošle godine u dvoboju protiv QPR-a rasistički vrijeđao Ferdinandovog mlađeg brata Antona. Hodgson tek treba razgovarati s obojicom zaraćenih stopera prije imenovanja putnika, a engleski mediji nagađanju da bi deblji kraj u cijeloj priči mogao izvući Terry.

Sudski proces protiv Terryja za rasističko vrijeđanje Ferdinanda na rasporedu je tek u srpnju, nakon Eura, a eventualno uvrštavanje kapetana Chelseaja u momčad stavilo bi Engleski nogometni savez (FA ) pod veliko povećalo.

Igrači koji svakako pucaju na mjesta Ferdinanda i Terryja u obrani “tri lava” su Gary Cahill (Chelsea) i Joleon Lescott (Manchester City).

KOMENTARI