instant fap

Kako izgledati trendi s morskim stajlingom

Ljeto je na vratima, a ako ga nestrpljivo iščekujete, možete se bolje osjećati u odjeći s morskim stajlingom. Dovoljno je da obučete bijele hlače i majicu na prugice, a tome dodate zgodne naušnice s morskom zvijezdom

 

Prugice i morski look hit su ove sezone, a imate bezbroj kombinacija u kojima ćete izgledati trendi. Ne znate li otkuda početi, Style Tips 101 nudi osnove morskog looka, a ostalo prepušta vama i vašoj mašti jer ipak je ljeto vrijeme godine kada se možemo bezbrižno igrati stilovima.

1. Izbjegavajte kič

Imate li primjerice zgodne naušnice u obliku sidra nemojte odmah staviti i takvu ogrlicu ili narukvicu. Držite se pravila manje je više, ali zato takvom nakitu možete dodati top s plavo-bijelim prugicama i traperice. To je kombinacija s ukusom i dovoljno morske tematike.

2. Bijele hlače

Bez obzira da li su uskog, širokog ili nekog trećeg kroja, bijele hlače nezaobilazne su kad je morski look u pitanju. Uparite ih s topićem na crveno-plave pruge ili u klasičnoj bijelo-plavoj majci. U ovoj kombinaciji uopće nisu potrebni dodaci s morskim motivima. Umjesto toga, outfit osvježite zlatnim velikim narukvicama ili lanacem oko vrata.

3. Dodajte jednu jarku boju

Morski stil obično je kombinacija dvije do tri boje, a osnovne su bijela i plava. Stoga nećete pogriješiti ako dodate detalje poput sandala i šešira u jednoj jarkoj boji, primjerice žutoj. Bit ćete zamijećeni i u trendi outfitu.

4. Prugice

Bilo kakav morski look nezamisliv je bez prugica, posebno kad je odjeća u pitanju. Prugice su u modi ove sezone pa sigurno nećete pogriješiti ako kupite nekoliko takvih majica. Nosite ih uz traperice, bijele hlače širokih nogavica ili utaknite u suknju olovka kroja.

5. Uredite nokte

Nemate li dovoljno odjeće da isfurate takav stil, nokte uvijek možete tako urediti uz malo mašte ili otiđite u salon. Nokte možete urediti na prugice ili na njima iscrtati morske motive, ovisno što više volite.

KOMENTARI