instant fap
Naslovnicainmedia danas

Kako su druženja postala bolja nego ikad?

Kako su druženja postala bolja nego ikad?

Proljeće i ljeto mnogima su omiljena godišnja doba. To je vrijeme kada se sve budi, dani su topliji i duži, a nakon zime koja ponekad izgleda kao da nikad neće proći, svi smo nekako pozitivniji i sretniji.

Lijepo vrijeme uvijek nas izmami van, a nakon što smo prve proljetne dane proveli u svojim kućama, jedva smo dočekali trenutke koje ćemo provoditi vani, u bezbrižnom druženju s prijateljima.

Kafiće i ostale zatvorene prostore zamijenili smo druženjima na otvorenom i pronašli neka alternativna mjesta u gradu koja su druženja učinila još boljima i slađima.

Boravak u prirodi odličan je bijeg od stresa i gužvi na koje smo svakodnevno navikli. Kad se pojavi sunce, a temperature dovoljno porastu, nema boljeg nego izvući dekicu iz ormara i otići do obližnjeg parka ili livade. Zelena trava nas naprosto zove da se na nju ispružimo i uživamo u prirodi i svježem zraku.

Parkovi predstavljaju savršene zelene oaze za bijeg od svakodnevice; oni su mjesta na kojima ćemo napuniti baterije bez da moramo otići van grada.

edan od novih načina druženja na otvorenom istovremeno nam budi nostalgiju i vraća nas u najbolje godine – onda kad smo bili tinejdžeri. Uživali smo tada u bezbrižnim ljetima bez ikakvih obaveza, a dovoljno nam je bilo sjesti na neku klupicu i družiti se s prijateljima.

foto Begović D.

KOMENTARI