instant fap

Lažni JAMES BOND zavodio a potom varao dobrostojeće Banjalučanke

Banjalučka policija pokrenula je istragu protiv prevaranta Ernada Mujkića iz Zavidovića, koji je zavodio dobro situirane žene i izvlačio im novac, a potom nestajao iz njihovih života, tražeći nove žrtve

Mujkić, za koga se sumnja da je na isti način ojadio desetine žena, svojim žrtvama se lažno predstavljao kao agent SIPA i lagao im sve i svašta, krijući da je oženjen. Sliku svoje supruge nosio je u novčaniku, ali je u maniru patološkog lažova ljubavnicama tvrdio da mu je to sestra koja je poginula u saobraćajnoj nesreći. Mujkić je lakovjernim ženama prosipao i razne druge srceparajuće priče kako bi im se uvukao pod kožu, nakon čega je stupao u akciju i tražio im novac, ne ustručavajući se da pare pozajmljuje i od njihovih prijatelja.

Žrtve je pronalazio na internet stranici za upoznavanje i ko zna koliko bi još visoko obrazovanih, samostalnih i dobrostojećih žena svojim manipulantskim akrobacijama gurnuo u finansijsku bulu da jedna od njih nije odlučila da provjeri sve njegove priče, a potom ga prijavi policiji kada je utvrdila da je Mujkić zamajava bajkama otkad su se upoznali.

Shvativši da je prevarena, odmah je alarmirala policiju, kojoj je ispričala sve detalje svoje veze sa neznancem, koji joj je slagao sve, počev od imena i prezimena. Na prvom sastanku u septembru prošle godine predstavio joj se kao Adnan Mujkić i rekao da je agent SIPA. Tvrdio je da je iz Sarajeva i da je u Banjaluku došao na tajni zadatak godinu dana ranije.

– Rekao je da je raspoređen na tajni zadatak i da je postavljen na mesto pomoćnika direktora u Agenciju za identifikaciona dokumenta (IDEA). Živeli smo pola godine zajedno u mom stanu i upoznao je sve moje prijatelje i poznanike. Svima se predstavljao kao Adnan i pričao istu priču. Nismo sumnjali u to, niti smo bilo šta provjeravali. Vremenom je počeo da mi traži novac, tvrdeći da mu kasni plata i slično. Istina, to su uvijek bile male sume, uglavnom do 100 KM – prisjeća se naša sagovornica.

KOMENTARI