instant fap

Mjesta na planeti zemlji koja morate vidjeti prije nego UMRETE

Svim ljubiteljima putovanja koji vole otkrivati i istraživati nove destinacije donosimo mjesta koje zaista vrijedi vidjeti jer su naprosto očaravajuća. Na stranici list25.com sastavili su popis na kojem se našlo 25 mjesta koja morate vidjeti prije nego napustite ovaj svijet. POGLEDAJTE VIDEO

Ne biste vjerovali, ali na popisu su se našla i Plitvička jezera, i to na 12. mjestu. Inače, Plitvička jezera našla su se i među 25 najljepših slapova na svijetu na popisu istog portala.

Na prvom mjestu našli su se otoci Phi Phi na Tajlandu. Riječ je o mjestu na kojem je sniman film Žal, u kojem glumi Leonardo DiCaprio.

Drugo mjesto zauzima Dolina spomenika u Utahu. Ova američka pustinja mnogima je poznata iz vesterna.

Treće mjesto pripalo je Socotri u Jemenu. Ovaj najneobičniji otok na Zemlji nalazi se u Indijskom oceanu, a najbliže kopno udaljeno je 350 kilometara (Somalija). Zbog ekstremnih klimatskih uvjeta, na otoku rastu biljke kojih nema nigdje drugdje.

Maldivi su se našli na četvrtom mjestu. Ova otočna država u Indijskom oceanu sastoji se od oko 1.200 otoka grupiranih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a 80 se koristi samo za turizam.

Peto mjesto pripalo je piramidama u Gizi, Egipat. Svakog dana oko 5.000 ljudi iz čitavog svijeta dolazi vidjeti čuvene piramide.

Cijeli popis pogledajte u videoprilogu i uživajte:

http://www.youtube.com/watch?v=k4tkrJ563b0&feature=player_embedded

KOMENTARI