instant fap
NaslovnicaMagazin

Med za uklanjanje alergija

Med za uklanjanje alergija

Ako upotrijebite med u samo jednoj trećini količine šećera koju koristite znajte da će vam deserti biti ukusniji i kremastiji i puno bogatiji. Dodajte ga umacima, salatama, povrću… med možete jesti gotovo sa svime

Med je najbolje sredstvo za uklanjanje alergija i podizanje raspoloženja, slađi je od bijelog šećera i savršena mu je zdrava alternativa.

Ako upotrijebite med u samo jednoj trećini količine šećera koju  koristite znajte da će vam deserti biti ukusniji i kremastiji i puno bogatiji. Dodajte ga umacima, salatama, povrću… med možete jesti gotovo sa svime.

Suhe grožđice možete dodati bilo kojem slatkom jelu kako biste mu obogatili teksturu i okus. Voće poput jabuka, jagoda, borovnica, manga i ananasa može se poslužiti kao desert. Sve što je potrebno učiniti je narezati ga u komade, malo prepržiti na maslinovom ulju, pomiješati i doliti vode. Neka se voće malo pirja u vlastitom soku. I eto vam vrlo ukusnog jutarnjeg ili večernjeg deserta.

Smokve su se koristile za zaslađivanje i prije nego što je koncept šećera postao poznat čovjeku. Sadrže oko 55 posto šećernog udjela i bogat su izvor željeza. Namočite ih u vodi prije dodavanja u jela kako bi dale bogatiji okus.