instant fap

Najčešće zablude o muškarcima i seksu

Najčešće zablude o muškarcima i seksu

Muškarce samo zanima seks, muškarci su ”igrači” i imaju Casanovin sindrom…, to su samo neka od uvjerenja kojima su sklone mnoge žene, no, stvari baš i nisu onakve kakvima se čine.

Muškarci su takvi oduvijek i neće se promijeniti, to morate prihvatiti ako s njima želite imati posla. Istraživanja su pokazala ovo, istraživanja su pokazala ono… I tako godinama upijamo kojekakve informacije, no, ispostavilo se da ne dobijemo uvijek cijelu priču i da je puno toga u što smo skloni vjerovati zapravo pogrešno. Donosimo vam neke najčešće zablude o muškarcima i seksu.

1. Masovni mediji i potvrde

Čini se da najčešće opažamo samo one muškarce koji odgovaraju našim postojećim idejama o muškoj seksualnosti.

Klasičan primjer nudi se u TV serijama kao što su Dva i po muškarca i Kako sam upoznao vašu majku. Najupečatljiviji su muškarci s Casanovinim sindromom, u prvom slučaju Charlie, a u drugom Barney. Ali slabije primjećujemo da su tu i drugačiji muškarci kao što su Alan, Ted i Marshall.

2. Varanje

Muškarci su skloniji bračnim aferama. Da, ali i žene počine preljubu. No, u tim je situacijama potrebno zapitati se i u jednom i u drugom slučaju zašto dolazi do potrebe za aferom. Svima nama je poznato ono uzbuđenje na početku veze, a s vremenom to uzbuđenje nestane zbog niza razloga. Tokom zajedničkih godina partneri se udalje i nastaju problemi u vezi. Potrebno je komunicirati i otvoreno sagledati seksualne aspekte braka kako bi se brak održao.

3. Testosteroni

Testosteroni su razlog tome što su mladići i muškarci tako napaljeni. Istina je da je povećana količina testosterona odgovorna za povećanje i seksualnog nagona. Ali, biti napaljen nije isto što i biti promiskuitetan. Puno je lakše s istom partnerkom imati više seksa svaki dan nego pronalaziti drugu partnerku svaki dan.

4. Muškarci su oduvijek bili takvi

Činjenica je da je oduvijek bilo muškaraca koji vole mijenjati partnerke i kojima je seks najvažniji, no oni su oduvijek bili manjina. Većina muškaraca i žena oduvijek su uglavnom imali dugogodišnju partnerku/partnera.

5. Muškarci se ne mogu promjeniti

Muškarci se neće promijeniti i ako s njima želite imati posla – to morate prihvatiti. Još jedna zabluda, naravno. Muškarci se mogu promijenjiti, oni su se već promijenili. U posljednjih četrdeset godina manje su seksistički nastrojeni, pokazala su istraživanja. Dvije generacije prije, većina muškaraca smatrala je da žene ne bi trebale raditi već da bi trebale odgajati djecu i voditi domaćinstvo. Danas većina muškaraca očekuju da partnerka radi i muškarci i žene su u današnjim vezama ravnopravniji za razliku od prije.

 

KOMENTARI