instant fap

Nejra Pršić na modnim pistama Milana

Pred devetnastogodišnjom Sanjankom Nejrom Pršić je veoma uspješna karijera u jednom od svjetskih centara mode, Milanu. Naime, Nejra je dobila modni angažman za snimanje reklamne kampanje i u Milan odlazi zahvaljujući poznatoj modnoj agenciji „Midiken“ iz Zagreba.

Inače, Nejra je rođena u Rijeci, gdje je bila u izbjeglištvu za vrijeme agresije na BiH, djetinjstvo je provela u Sanskom Mostu, da bi se prije nekoliko godina preselila u Bihać, gdje su njeni roditelji dobili poslovni angažman.  Njenu dosadašnju karijeru krase mnogobrojne osvojene titule na izborima ljepote u BiH i Hrvatskoj. Prije dvije godine mlada Sanjanka je postala prvom pratiljom MIS Hrvatske, a zemlju u kojoj je rođena predstavljala je na svjetskom izboru Best modela održanom u Bugarskoj.

Također, boravila je i u Turskoj gdje je radila više reklamnih kampanja na najpoznatijim turskim televizijama. Nejrina velika ljubav je novinarstvo i već se okušala u tom poslu kao voditeljica muzičkih emisija na TV Top music i TV Pink BiH, gdje je s poznatim voditeljem i glumcem, Almirom Ćehajićem Batkom, vodila emisije zabavnog i humanog sadržaja. Nema sumnje da je pred mladom Nejrom uspješna karijera i naš kolektiv joj želi puno uspjeha na profesionalnom i životnom planu

KOMENTARI