instant fap

Nina Badrić naga na naslovnici

Pjevačica Nina Badrić fotografirala se naga u stilu brojnih svjetskih zvijezda. Podržala je akciju časopisa Story kojoj je cilj podizanje svijesti o važnosti redovitih pregleda grudi. Pjevačica se priključila akciji časopisa Story “Želim svijet uz tebe”, kojoj je primarni cilj istaknuti važnost pregleda i samopregleda u svrhu prevencije raka dojke.

Prema uzoru na svjetska muzička i umjetnička imena, Nina je pozirala gola na naslovnici časopisa prekrivajući grudi rukama. Pjevačica je izjavila kako sudjelovanje u kampanji i snimanje za nju predstavlja veliku čast i sreću.

Otkrila je kako poznaje mnoge žene koje vode bitku protiv te opake bolesti. Tokom posjeta udruzi Sve za nju potresle su je priče oboljelih žena koje su ujedno postale njeni uzori. Nina kaže da je fasciniraju njihova hrabrost i vjera. Otkrila je da redovno odlazi na preglede grudi, a pregleda se i sama tokom tuširanja.

– Svi mi svakodnevno zaboravljamo da je zdravlje sve što nam treba. Zdrav čovjek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu, zaključila je Nina.

KOMENTARI