instant fap
NaslovnicaSport

Odrekla se rezultata da bi pomogla suparnici

Odrekla se rezultata da bi pomogla suparnici

JEDNA američka srednjoškolka dospjela je na naslovnice nakon nevjerojatnog čina koji je mnogima izmamio suze na oči. Kako prenosi Huffington Post, Meghan Vogel trčala je na 3200 metara na državnom prvenstvu Teksasa. Samo 20 metara od cilja ugledala je suparnicu Arden McMath koja je od umora posrnula i pala. No, Meghan to nije željela ignorirati. Dapače, ona se odrekla rezultata kako bi joj pomogla i praktički je odnijela kroz ciljnu ravninu, ali tako da Arden bude ispred nje.

Djevojke su završile na 14. i 15. mjestu, no publika je ustala i zapljeskala im na hrabrosti. Nakon toga počele su pristizati i čestitke ostalih ljudi, a priča je dobiva nevjerojatan medijski odjek.

“Ako već sudjeluješ na državnom prvenstvu, zaslužuješ stići do cilja tko god da jesi. Željela sam joj pomoći da to i ostvari bez obzira na sve”, izjavila je Vogel. Inače, Meghan je imala dvije utrke u danu na državnom prvenstvu Teksasa. Na 1600 metara je pobijedila, a nakon sat vremena došao je red na utrku na 3200 metara. Kad je ugledala Arden, Meghan je već bila na rubu snaga, no ipak se odlučila na ovaj nesebični čin.

“Jednostavno ne mogu vjerovati da je to učinila za mene. Ova utrka doista je bila teška, mnogo teža od ostalih. Bila sam potpuno iscrpljena”, naglasila je McMath.je McMath.