instant fap

Ovog ljeta „uhvatite“ Michela Tela u Puli!

Ovog ljeta u Pulu dolazi trenutno najpopularniji Brazilski pjevač, koji je već zagrijao srca svojih obožavatelja diljem svijeta. Njegovu pjesmu Ai, Se Eu Te Peg“ moguće je ćuti svugdje. Michel Telo nastupit će u legendarnoj pulskoj Areni u Puli, 17. augusta 2012 na spektakularnom koncertu ljeta, kojeg ne smijete propustiti!

„Nossa, nossa, Ai se eu te pego …“ tekst je jedne od najprepoznatljivijih pjesama koja se može čuti na svim radio postajama i koja je već postala prava himna. Brazilskome pjevaču uspjelo je to o čemu mnogi samo sanjaju: više od 400 milijuna hitova na YouTube, više od milijuna pratioca na Twitteru, 3 milijuna prijatelja na Facebooku i najprodavaniji album u Brazilu. To su samo neke od karakteristika Michelovog uspjeha. On je naime u ovom trenutku najtraženiji i najpopularniji Brazilski pjevač i štićenik Brazilskog izdavača Som Livre. Michelova svjetska slava rezultat je dugogodišnjeg posvjećivanja glazbi. On naime pjeva već od svoje 12. godine.

Michel Telo rođen je u Madianieri na jugu Brazila, a odrastao je u Campu Grande, Mato Grosso de Sul, gdje je već sa rosnih 12 godina započeo svoju glazbenu karieru tijekom koje je objavio već 9 albuma i 11 DVD-ova. U drugoj polovici 2011. godine uspio mu je veliki iskorak na svjetsku glazbenu scenu sa hitom Ai, Se Eu Te Pego. Pjesma je postala hit na svim brazilskim radijskim postajama u svijetu, a u svijet su je zapravo ponijeli nogometaši Christiano Ronaldo iz Španskog Real Madria i Neymar iz Brazilskog Santosa, koji su željeli da njihovi navijači na ovu pjesmu plešu posebnu koreografiju. Od tog trenutka dalje Ai, Se Eu Te Pego počela je osvajati svijet.

Michel Teló trenutno je na koncertnoj turneji po Brazilu, Južnoj Americi i Europi, a zaustavit će se i u Hrvatskoj. U pulskoj Areni obožavateljima će, osim svog najvećeg hita, predstaviti i balade sa svog najnovijeg DVD-a Michel Na Balada: Humilde Residência, Coincidência i Eu Te Amo e Open Bar, koji također imajo puno hitova na kanalu YouTube. Sve što Michelovi obožavatelji mogu očekivati u pulskoj Areni jeste nezaboravan koncert i vrući brazilski ritmovi.

http://www.youtube.com/watch?v=3wJMQXMipN0

KOMENTARI