“Pališ Vojo, pališ” – Oštre reakcije nakon Dodikovih prijetnji krivičnim prijavama CIK-u: “Sve pokrao i opet ti malo”, “Nisi imao za kiflu, a sada…”

HomeVijestiBiH

“Pališ Vojo, pališ” – Oštre reakcije nakon Dodikovih prijetnji krivičnim prijavama CIK-u: “Sve pokrao i opet ti malo”, “Nisi imao za kiflu, a sada…”

Dodik u Srebrenici: 11. juli će se obilježavati kao i do sada

“Kad si dosljedan, što bolan ne podnese k.p. kad te proglasiše za pobjednika bez objave službenih rezultata”…

Milorad Dodik, predsjednik RS-a i lider SNSD-a, najavio je da će biti podnesena žalba nadležnom sudu i krivične prijave protiv svih članova Centralne izborne omisije BiH.

“U roku od 24 sata bit će podneseni žalba nadležnom sudu i krivične prijave protiv svih članova CIK-a, koji su prekršili zakon i zloupotrijebili službeni položaj.

Nakon Dodikovih prijetnji tužbom CIK-u BiH, uslijedili su brojni komentari.

“Eno ih u**ali se od straha”, “Bravo, samo tjeraj tako”, “Kad si dosljedan, što bolan ne podnese k.p. kad te proglasiše za pobjednika bez objave službenih rezultata”, “Šta hoćeš kad si sve pokr‘o, opet ti malo”, “Kakva žalba Dodo kad se krši zakon i pravilnik. Njih ne interesuju zakonske odredbe tako da i tebe ne treba interesovati odluke tog suda. Formirajte CIK na nivou RS i ispunite zaključke koje ste donijeli u NS”, “Pališ Vojo, pališ!”, “Kad se sjetim ulaska tvog u politiku… auuuu nijesi imao za kiflu, a sada si pun para…”, neki su od kometara Dodikovih pratilaca. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0