Pjanić postao hit među Englezima, oduševljeni su njegovim presađivanjem kose

HomeSport

Pjanić postao hit među Englezima, oduševljeni su njegovim presađivanjem kose

Allegri kritikovao Pjanića: Previše komplikuje

Britanski mediji posljednjih dana intenzivno na društvenim mrežama objavljuju fotografije reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića koji je postao hit zbog zahvata presađivanja kose.

Naime, Pjanić je zahvat napravio prošle godine u bolnici Cristiana Ronalda te je sada sasvim jasno da je on više nego dobro prošao.

Engleski mediji su tek sad počeli pisati o tome, a zanimljivo da su bili uvjereni da je naš veznjak operaciju napravio u Turskoj.

Podsjetimo, Pjanić je bio na posudbi u Bešiktašu, a poznato je da u Turskoj postoji niz klinika koje rade presađivanje kose koje je znatno jeftinije nego u ostatku Evrope.

“Dobro je vidjeti da je posudba Miralema Pjanića u Turskoj bila uspješna”, napisao je The Sun uz fotografiju bh. reprezentativca prije i nakon presađivanja kose. “Recite mi da ste bili u Turskoj bez da mi kažete da ste bili u Turskoj ft. Miralem Pjanić”, napisao je Dream Team. “Hoće li biti iznenađenje ako vam kažemo da je Pjanić proteklu sezonu proveo na posudbi u Turskoj?” objavio je još FansBet.

Ipak, Englezi su pogriješili jer je Pjanić presađivanje kose napravio prije odlaska na posudbu u Bešiktaš.

S druge strane, Pjanić ne može biti zadovoljan trenutnim statusom u Barceloni budući da je u prve dvije utakmice u sezoni bio na klupi, ali mu Xavi nije dao ni minut za igru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0