instant fap

Počela je jesen

Počela je jesen

Jesen je godišnje doba kada treba da promijenite neke stvari kako bi ti godina bila uspješna i potpuna. Nudimo vam načine pomoću kojih ćeš ovo godišnje doba učiniti još interesantnijim i kako bi se što bolje osjećala u svom okruženju.

1. Da bi privukla nove mogućnosti, ove jeseni treba da zamijeniš otirač ispred vrata, kao i na početku svake nove sezone.

2. Sredi baštu. Osušene grane i uvelo cvijeće ukloni iz saksija i žardinjera. Kupi nove biljke i jesenje cvijeće koje će krasiti tvoj kućni prag do prvog mraza.

3. Činiju sa voćem ili povrćem stavi na kuhinjski pult, crvene jabuke ili šarene tikve. Na taj način simbolizuješ da tvoja kuhinja nikada neće biti prazna i da uvijek možeš priuštiti hranu svojoj porodici.

4. Obriši prašinu i pokupi svu paučinu u svojoj kući, kao i ispred kuće, jer je nagomilana paučina simbol loše energije u tvom domu.

5. Čak i ako je vreme hladno, otvori prozore povremeno tokom hladnijih meseci. Pusti svež vazduh u svoj dom.

6. Ukloni lišće iz oluka i sa krova, jer uvelo lišće privlači loše stvari

7. Jesen je dobro vrijeme da se preuredi dom. Ma koliko bile male promjene vrlo su važne da bi pokrenule nove i lijepe stvari.

8. Koristi mirisne svijeće u svom domu da promijeniš perspektivu za novu sezonu. Koristi miris bora da poboljšaš blagostanje u svojoj kući.

9. Kada promijeniš vrijeme na svojim satovima, pravo je vrijeme da pregledaš špajz i ukloniš stare začine ili proizvode koje više ne koristiš.

KOMENTARI