instant fap

Podgrmeč napunio mrežu Brekovice

Podgrmeč napunio mrežu Brekovice

Izuzetno mlada, ali borbena ekipa Podgrmeča, u prvoj utakmici nakon smrti našeg bivšeg igrača i trenera Benjamina Bene Ključanina, pobijedila ekipu Brekovice visokim rezultatom 7:0.

Hvale vrijedan potez je uradio pomoćni trener #Rufad_Hromalić-Kec, koji je danas bio u ulozi glavnog trenera, a koji je u vrh napada stavio #Nedima_Ramića, koji mu se je odužio na najbolji mogući način, postigavši čak tri gola.

Bravo Kec, bravo Nedo.Naravno, maksimalni doprinos dali su i svi ostali igrači, a svoj debi za prvi tim danas je imao i naš mladi golman #Emir_Trnjanin, a po rezultatu utakmice, evidentno je da je odlično obavio povjereni mu zadatak.

Treba napomenuti da su utakmicu igrala i naša dva novopečena studenta Ensar Krupic i #Muamer_Hasanbegović, koji su zbog ove utakmice danas bili u Sanskom Mostu.Dva gola danas je postigao #Amar_Paunović, a strijelci su bili i #Krupić_Ensar i #Husanović_Anel po jedan gol.

Treba napomenuti i povratak u ekipu nekadašnjeg prvotimca #Almedina_Krkića. Osim golmana Trnjanina, debi za Podgrmeč je zabilježio i naš Kanađanin #Sljoka_Kenan, a u igru je ušao i naš drugi mladi Kanađanin #Alem_Zulfikar_Džumhur, koji je nedavno također debitovao za Podgrmeč

.Valja napomenuti i to da niti jedan igrač Podgrmeča danas nije dobio ni žuti, ni crveni karton.

KOMENTARI