instant fap

Pogledajte kako su muškarci podnijeli porođajne bolove

Pogledajte kako su muškarci podnijeli porođajne bolove

Dva holandska voditelja odlučili su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji spol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja

U svojoj emisiji “Zamorčići” Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u posljednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja. Otišli su jednu kliniku u Holandiji gdje pomoću elektro stimulacija svako može osjetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali, prenosi Blic.rs.

Prije početka eksperimenta obojica su sa podsmijehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmijali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smijanjem.

Međutim kada je prošlo izvjesno vrijeme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke. Na kraju obojica su se složila da je cjelokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

KOMENTARI