instant fap
NaslovnicaMagazin

SEVE IMA POSTPORODILJSKE DILEME: Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena

SEVE IMA POSTPORODILJSKE DILEME: Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena

Seve je povjerila da je stalno muči pitanje da li je dobra majka i zašto je odlučila da se iskrade iz porodilišta. Pjevačica tvrdi da joj je Doris Dragović najviše pomogla oko sina Aleksandra

Hrvatska pjevačica Severina Vučković je objelodanila pojedine detalje o njenom privatnom životu. Gostujući na Narodnom radiju Seve je povjerila da je stalno muči pitanje da li je dobra majka i zašto je odlučila da se iskrade iz porodilišta. Pjevačica tvrdi da joj je Doris Dragović najviše pomogla oko sina Aleksandra.

– Shvatila sam da kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s djetetom da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmjeh koji je namjenjen samo tebi. Koliko god čitaš, informišeš se, ne znaš. Stalno se pitam jesam li dobra majka. To je jedan novi osjećaj. Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi – rekla je Seve.

Pjevačica je otkrila da joj je najviše savjeta dala Doris Dragović.

– Doris Dragović mi je davala savjete dok sam bila u porodilištu. Obožavam je – rekla je Severina koja je otkrila zašto nije pred fotografima izašla iz bolnice.

– Nisam željela da izađem iz porodilišta pred svima, a i nisam mogla da prvim frizuru. Nisam bila sebi bitna, bilo je važno nešto drugo – objasnila je Seve koja je otkrila da je pjesma “Malo nam za sreću treba” himna ljubavi između nje i Milana.

Severina planira da za par nedjelja počne sa snimanjem spota za pjesmu “Italiana “na Zrću.