instant fap

Šljokice, jarke boje, mašnice, pareo…

Ljeto je došlo, sezona odmora počinje, ako još niste kupili novi bikini u kojem ćete zablistati na plaži, pravo je vrijeme da to učinite.

Sve vrste detalja od cvjetnih, tačkastih, prugastih sa zanimljivim bojama nosit će se ovog ljeta, najavljuju dizajneri. Za odabir kupaćih kostima koji će biti u trendu ove sezone predlažemo vam nekoliko modela sa kojim sigurno nećete proći nezapaženo ovog vrelog ljeta.

Kostim sa jednim ramenom

Baš kao što je popularna haljina sa jednim ramenom, tako se i kupaći kostimi zadržavaju u istom stilu. Odabirom jednog ovakvog bikinija nećete pogriješiti, jer će naglasiti vašu privlačnost i ženstvenost.

–  Tzv. cut-out ili izrezani kupaći kostimi su vrlo seksi. Djevojke koje imaju lijepo oblikovano tijelo odlučuju se za ovakav bikini. Osim što prati liniju tijela, ugodan je za nošenje, uz dobru kombinaciju boja i dezena izgledaćete savršeno.

– Ako volite pjenušavu odjeću i privlače vas sjajni detalji na kupaćim kostima, možete se odlučiti za perlice ili šljokice koje su također hit za ovo ljeto. Bikini sa perlicama možete naći u velikom izboru i u svim bojama. Ova vrsta bikinija može biti veoma privlačna ukoliko je ukombinujete sa ostalim odjevnim predmetima laganijih boja, ali što jednostavnijeg izgleda.

Jednostavan, ali privlačan

– Monotoni stil kupaćeg kostima će uvijek biti omiljen ženama. Jednostavan je, ali privlačan. Za sezonu proljeće/ljeto 2012. dizajneri su plasirali kupaće kostime ovog stila naglašavajući da će na njima dominirati narandžaste nijanse, bijela i pastelne boje.

– Retro je ponovo u modi! Otvorene i razigrane boje sa mašnicama, cvjetićima…, ležerno i čarobno, u svakom slučaju, san je svake žene koja preferira retro-stil. Većina ih se odlučuje za ovakav bikini, jer osim dezena, mogu se nositi dvodijelni i jednodijelni, koji pokrivaju problematična mjesta ukoliko ih imate.

Volani i nabori

– Kupaći kostimi sa volančićima i naborima ne izlaze iz mode. Za njih se može reći da imaju starinski, ali izrazito ženstven stil i pri tome izgledaju veoma slatko. Donji dio bikinija se nosi spušteno, a samim tim i struk izgleda tanji. Male grudi vizualno će se povećati ako je gornji dio kupaćeg kostima lagano nabran i ima volančiće, a otvorene boje poput crvene, ljubičaste dodatno će poboljšati efekat.

I na kraju, neizbježna prozirna marama koju nosimo preko kupaćeg kostima. Štitit će vas od jakog ljetnog sunca, prekrivati nedostatke u vidu celulita i naslaga sala, ukoliko ih imate, i doprinositi seksi izgledu. Trend u modnoj industriji omogućuje vam da ga pratite, te razmislite o kupovini idealnog kupaćeg kostima koji vama odgovara. Izbor je velik, a na vama je da odlučite koji će vas krasiti na plažama ovog ljeta.