instant fap
NaslovnicaUncategorized

Snalažljiva čistačica: Provalila u kuću, očistila je i ostavila račun

Snalažljiva čistačica: Provalila u kuću, očistila je i ostavila račun

Susan Warren uhapšena je nakon što je provalila u porodičnu kuću u Ohiu kako bi – obavila čišćenje kuće. Naravno, nakon obavljenog posla ostavila je kontakt i račun.

Sherry Bush jako se iznenadila kada je po povratku kući s posla zatekla oprano suđe i izneseno smeće, ali i poruku: ‘Bila sam ovdje i očistila’ uz kontakt i račun od 75 dolara, prenosi Net.hr.

Sherry je isprva mislila da se radi o zabuni i odmah je nazvala ženu misleći da ju je agencija za čišćenje poslala na krivu adresu. Najveće iznenađenje uslijedilo je nakon telefonskog razgovora u kojem je Susan priznala da je jednostavno ušla u nasumičnu kuću i obavila čišćenje jer to i inače radi.

Zbunjena vlasnica kuće prijavila je slučaj policiji i tada je ustanovljeno da je ‘vila čistačica’ već prijavljivana zbog provale. Njezini susjedi i prijatelji tvrde da radi cijele dane, a policijska istraga potvrdila je da ni u jednom slučaju provale nije ništa ukradeno već samo obavljeno spremanje i čišćenje.

Susan je priznala da je provalila u nasumičnu kuću jer joj je trebao novac, a iako nije ništa ukrala, vlasnica kuće smatra da je cijena od 75 dolara previsoka za obavljeni posao.