instant fap
NaslovnicaUncategorized

Sredite svoja stopala

Sredite svoja stopala

Predstavljamo vam nekoliko savjeta kako da na najlakši način sredite svoja stopala.

Opustite stopala. Sipajte toplu vodu u običan lavor i dodajte šaku morske soli ili nekoliko kapi eteričnog ulja od lavande. Ono opušta stopala i poslije samo desetak minuta osjetićete da vam noge više nisu teške i umorne. Posle kupke ih obrišite peškirom, ali tako da koža ostane vlažna. Jedino koža između prstiju mora da bude potpuno suha.
Piling prija i njeguje. Iako će kupka u određenoj mjeri omekšati zadebljalu kožu na stopalima, uradite temeljan piling. Tako ćete ukloniti i žuljeve. Ako imate vremena, piling utrljavajte kružnim pokretima od stopala do koljena. To će osloboditi urasle dlačice i ukloniti izumrle ćelije sa koljena.
Sredite pete. Kod osoba koje rijetko rade pedikir, piling obično ne može u potpunosti da omekša zadebljalu kožu na petama. U tom slučaju moraćete da koristite specijalnu turpiju ili kamen za pete. Dok je koža još vlažna i meka, turpijom ili kamenom dobro istrljajte pete, ali ne preterujte.
Redovno mažite stopala. Kada uklonite zadebljalu kožu, na stopala nanesite kremu koja će im dati mekoću. Za masažu kremom potrebno vam je samo nekoliko minuta, a time ćete sigurno poboljšati cirkulaciju.
Od limuna noge mirišu. Nečistoća i neprijatni mirisi najefikasnije se uklanjaju trljanjem stopala kriškom limuna. Osim toga, svijež limunov sok može da izbjeli nokte i ukloni žutilo koje se javlja nakon korištenja nekvalitetnih lakova.
Lak za nokte. Završnica su lakovi u najrazličitijim bojama. Odaberite omiljeni i ponosno pokažite svoja stopala u novim sandalama!