instant fap

Šta sve žene skrivaju od muškaraca

Anketirane žene rekle su da ni pod kojim uvjetima ne bi partneru otkrile do kojih se mjera sređuju i uljepšavaju.

U anketi objavljenoj u britanskom Daily Mailu otkriveno je kako čak 90 posto muškaraca nema pojma o ritualima koje njihove žene obavljaju povremeno ili čak svakodnevno, a koji rezultiraju ljepšim izgledom.
U pitanju su depilacija, izbjeljivanje zubiju, čupanje obrva ili čak farbanje kose. Samo deset posto muškaraca zna da njihove dame moraju kod kozmetičara, kod zubara samo iz estetskih razloga ili da, kad su same, sate provode u kućnim kozmetičkim ritualima, prenosi Net.hr.

“U dobu u kojem je malo tabu tema, žene i dalje misle da je tabu otkriti partneru da im ispod pazuha i po nogama i dalje rastu dlake”, kroz smijeh objašnjava psihoterapeutkinja Rachel Shattock Dawson.

Anketirane žene rekle su da ni pod kojim uvjetima ne bi partneru otkrile do kojih se mjera sređuju i uljepšavaju.

Sastavljena je i lista rituala koje žene nikada ne bi otkrile partneru. Na prvo mjestu je izbjeljivanje ili depilacija brkova, što je priznalo čak 94 posto žena. Slijede depilacija bikini zone i izbjeljivanje zubiju 90 posto, odlazak u solarij ili nanošenje preparata za samotamnjenje 79 posto, čupanje obrva 41 posto i farbanje kose 36 posto.

Zanimljiv je i podatak da tih 90 posto muškaraca misli da su njihove žene prirodno tako lijepe, bez dlaka, savršene boje kose i zubiju. Isti muškarci priupitani su bi li voljeli znati sve o uljepšavanju ili da ostanu blaženi u neznanju. Čak 87 posto njih reklo je da bi više voljeli da to ostane tajna.

KOMENTARI