instant fap
NaslovnicaUncategorized

Steve Jobs “poludio” zbog Siri

Steve Jobs “poludio” zbog Siri

Neimenovani insajder koji je bio zaposlen u Appleu izjavio je za CNN da je zaposlene  u kompaniji Apple sramota zbog virtualnog asistenta Siri, te da bi Steve Jobs naprosto poludio kada bi ga vidio “u akciji”.

Naime, iako Appleov virtuelni asistent predstavlja glavni argument firme za kupovinu iPhonea 4S u reklamama  korisnici ove aplikacije su  sve glasniji u izražavanju svog nezadovoljstva njom.

Siri, prema najnovijim testovima, nije u stanju prepoznati niti rečenice identične onima koje glumci izgovaraju u reklamama – pa čak ni kada korisnici iskoriste originalne glasove glumaca. To, sasvim logično dovodi do jednostavnog pitanje, kako kompanije Apple može da reklamira proizvod koji ne radi ono što je na reklami ?

Kompanija je već bila meta tužbe zbog lažnog  reklamiranje Sirija. Njihovo opravdanje na sve optužbe je to da se Siri softver koja se trenutno nalazi u beti i da će novija verzija imati sva potrebna poboljšanja.

Neimenovani izvor dodatno otkriva da Steve Jobs nije želio da se pusti proizvod koji ne može da bude napredni asistent na način na koji je on želio.

Tehnologija koju koristi Siri je vještačka inteligencija koje je u dubokoj vazi razvoja jer se smatra izuzetno važnom za brojna buduća aplikativna rješenja.