instant fap

Taylor zalijepljena za Harryja

Taylor zalijepljena za Harryja

Od prijateljstva i šuškanja, preko kupovanja nekretnina do zajedničkih dana u zoo vrtu, večeri s prijateljima, noći u hotelu… O, da, Taylor Swift i Harry Styles nerazdvojan su par.

Napravit ćemo samo malu rekapitulaciju: Taylor Swift i Harry Styles iz One Direction malo su flertali u proljeće, ali im okolnosti – tj. obaveze po cijelom svijetu – nisu išle na ruku pa je na tome i stalo. Premotajmo nabrzinu do ovih zimskih dana i sad možemo gledati romansu u punom cvatu. Vrlo je kratko, tek dva-tri tjedna trajalo razdoblje u kojem su Taylor i Harry čuvali svoju ljubav od radoznale javnosti, znalo se samo da je Taylor kupila kuću u njegovu londonskom susjedstvu. Skrivanja više nema.

Najprije su viđeni kako provode dan u njujorškom zoološkom vrtu s nekim prijateljima/rodbinom (vjerojatno njezinima), igrajući se pritom s jednom preslatkom dvogodišnjakinjom. Nije bilo ni držanja za ruku. Nakon toga je Harry više puta viđen kako dolazi u Taylorin hotel noseći ono što možemo nazvati samo “torba za prespavljivanje”, dakle malo kozmetike i higijene, minimalno odjeće.

Potom su mediji dobili podroban izvještaj o tome kako se Harry pridružio Taylor u jednom restoranu, u kojem je njezina prijateljica slavila rođendan. Bile su tu i Emma Stone i Dianna Argon, ali njih dvoje su se ljubili i mazili pa javnost ništa drugo nije ni zanimalo. Ovog je vikenda pak Taylor nastupala u Londonu na jednom koncertu, a po svog je dragog poslala privatan luksuzni avion. Harry je u backstage stigao s golemim osmijehom na licu. Kako i ne bi.

KOMENTARI