instant fap
Naslovnicainmedia danas

Trideset godina kvalitete, truda i snažnog zajedništva: HTC otvorio novi objekat u Sarajevu

Trideset godina kvalitete, truda i snažnog zajedništva: HTC otvorio novi objekat u Sarajevu

Hidro Termo Centar (HTC), vodeća kompanija u veleprodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala za vanjski vodovod i kanalizaciju, ovog vikenda obilježava 30. godišnjicu poslovanja, a tim povodom ponosno je predstavila i novi poslovni objekat u Sarajevu.

Kompanija Hidro Termo Centar osnovana je 13. septembra 1993. godine u Zagrebu, a tokom tri decenije poslovanja postala je sinonim za visokokvalitetne proizvode i usluge u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj.

Sa sjedištem u Sarajevu te produžnicama u Sanskom Mostu i Zagrebu, posjeduje širok spektar robe iz oblasti unutrašnjeg i vanjskog vodovoda i kanalizacionog materijala. Svi proizvodi su od renomiranih domaćih i inostranih dobavljača čiji je HTC ekskluzivni zastupnik, što obezbjeđuje vrhunski kvalitet, povoljne cijene i kratak period isporuke.

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Na čelu sa osnivačem i vlasnikom Enverom Sinanovićem, diplomiranim inžinjerom informatike i diplomiranim ekonomistom, kompanija je još jednom potvrdila rast i napredak svoje poslovne putanje.

Pružajući neophodne resurse za brojne infrastrukturne projekte i izgradnju kvalitetnih vodovodnih i kanalizacionih sistema širom regije, smatraju se liderom u ovoj industriji. Također, HTC je u proteklih 30 godina glavni dobavljač daktilnih cijevi za pitku vodu u Kantonu Sarajevo.

Usluge vrhunskih stručnjaka, posebni bonusi na ugovorene velike količine, dostava, savjeti i druge prednosti, dodatno pridonose zadovoljstvu njihovih kupaca.

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Tim Hidro Termo Centra čine zaposlenici koji su dio kolektiva već više od decenije, a ključnom stvari njihovog uspjeha smatraju to što rade u poslovno-prijateljskom okruženju gdje su svi poput porodice. Uzajmnom povezanošću i povjerenjem, doprinose stabilnosti i kontinuiranom rastu kompanije.

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Hidro Termo Centar (Foto: T. S./Klix.ba)

Poseban segment kojem pridaju pažnju kroz poslovanje i time se ponose je ekologija, a upravo u tom duhu u potpuno prirodnom ambijentu na Prokoškom jezeru obilježili su i svoj 30. jubilej te naglasili važnost očuvanja prirodnih resursa. Ovim gestom HTC je pokazao predanost društveno-odgovornom poslovanju i očuvanju okoline za buduće generacije.

Radnici i menadžment kompanije HTC dan su proveli u ugodnoj atmosferi, opuštajući se uz domaću hranu i piće, a nije im nedostajalo ni muzike. Osim što su uživali u prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine, razgovarali su i o poslovnim rezultatima i daljim planovima.

Hidro Termo Centar

Hidro Termo Centar

Uz impresivnih 30 godina poslovanja i otvaranje novog objekta u Sarajevu, Hidro Termo Centar nastavlja svoju priču o uspjehu i izvrsnosti u uslugama koje nude. Kompanija ostaje posvećena svojim klijentima, zaposlenicima i zajednici, obećavajući nastavak inovativnog i kvalitetnog poslovanja.

Za dodatne informacije o Hidro Termo Centru, posjetite njihovu službenu web stranicu ili ih kontaktirajte putem broja telefona +387 33 542 514.

KOMENTARI