instant fap
NaslovnicaUncategorized

Tridesetogodišnjakinja umrla od Coca-Cole?

Tridesetogodišnjakinja umrla od Coca-Cole?

Tridesetgodišnja Novozelađanka Natasha Harris umrla je od srčanog udara u veljači 2010. godine, a liječnici sumnjaju da je smrt uzrokovala prekomjerna konzumacija Coca-Cole. Natasha je dnevno pila između osam i deset litara ovog gaziranog pića.

U istrazi oko smrti mlade Novozelađanke sudjeluje i patolog Dan Mornin koji je izjavio da je Natasha vjerojatno patila od hipokalcemije, odnosno manjka kalcija u organizmu, što je uzrokovano prekomjernom konzumacijom Coca-Cole i općenito lošom prehranom.

Patolozi su ustanovili i da je Natasha patila od kroničnog trovanja kofeinom, a sve je to pridonijelo srčanoj aritmiji koja je izazvala smrt.

Teška ovisnica

Porodica je potvrdila da je bila potpuna ovisnica o ovom gaziranom piću.

Njen partner Chris Hodgkinson kaže da je redovito dnevno pila između osam i deset litara Coca-Cole.

“Prvo što bi napravila kad bi se ustala, pored kreveta bi pila Coca-Colu, a to je radila i prije nego što bi išla na spavanje. Bila je ovisna o ovom piću”, rekao je Hodgkinson.

Tvrtka Coca-Cola očitovala se o ovom slučaju. Kažu da su njezini proizvodi sigurni i da je medicinski dokazano da prekomjerna konzumacija bilo koje tekućine, uključujući vodu, može imati ozbiljne zdravstvene posljedice.

KOMENTARI