instant fap

UEFA uvodi petog suca

Što se tiče tehnologije na gol liniji Platini je istaknuo kako on sam ne zna kako to funkcionira, ali da je čuo ljude da govore da to ne radi 100 posto i da je to zapravo pomoć sucu

Izvršni odbor UEFA-e jednoglasno je odlučio uvesti dodatne suce u svoja natjecanja, izjavio je u petak predsjednik te krovne organizacije europskog nogometa.
“Izvršni odbor je odlučio jednoglasno uvesti dodatne suce (peti sudac) u natjecanja UEFA-e. Od 5. srpnja Odbor (tijelo koje jamči za pravila igre) odobrilo je uvođenje dodatnih sudaca savezima koji to žele uvesti i talijanski savez je to počeo provoditi u svom prvenstvu i zadovoljni su”, kazao je Michel Platini.

“A za velika europska natjecanja, omogućit ćemo uobičajenim sucima privilegiju da imaju još jednog suca i to nije prijetnja, to je savjet, nacionalni savezi mogu raditi što žele, slobodni su”, dodao je Platini.

“Tehnologiju na gol liniji koja će biti uvedena na sljedećim turnirima Fifa-e, svjetskom klupskom prvenstvu, Kupu konfederacija, svjetskom prvenstvu 2014., nitko nikada nije vidio, a za petog suca svi znate. Ja sam se uvijek protivio tehnologiji i sigurno neću u 57. godini mijenjati mišljenje”, kazao je.

Što se tiče tehnologije na gol liniji Platini je istaknuo kako on sam ne zna kako to funkcionira, ali da je čuo ljude da govore da “to ne radi 100 posto i da je to zapravo pomoć sucu”.

“Nama je jeftinije imati suce nego tehnologiju u 53 zemalja članica UEFA-e. Ako Engleska uvede tehnologiju, vidjet ćemo radi li to ili ne”, zaključio je.

KOMENTARI