instant fap

Večeras sportsko-humanitarni spektakl

Večeras sportsko-humanitarni spektakl

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić i prijatelji večeras će u Bihaću odigrati prijateljski meč protiv “Humanih zvijezda”, a sav prihod od ulaznica, ići će za porodice tragično stradalih “Ljutih Krajišnika” Hasiba, Almira i Vildana.

Utakmica će biti odigrana u dvorani “Luke” u Bihaću večeras s početkom u 19.00 sati, a cjelokupni program počinje dva sata ranije.

“Nikad vas nećemo zaboraviti”, poručili su Ibričić i prijatelji tragično stradalim članovima “Ljutih Krajišnika”.

Na ovom na sportsko-humanitarnom spektaklu, osim Ibričića, pojaviće se i kapiten bh. selekcije Emir Spahić, kao i reprezentativci Avdija Vršajević i Adnan Zahirović, dok se očekuje i dolazak predsjednika Fudbalskog saveza BiH Elvedina Begića i selektora Safeta Sušića.

Osim njih, najavljeno je učešće i bivših reprezentativaca BiH, poput Elvira Bolića, Elvira Baljića, Muhameda Konjića, Vlatka Glavaša, Safeta Nadarevića i drugih.

Za “Humane zvijezde” bi, između ostalih trebali nastupiti Alen Islamović, Adnan Jakupović, Amir Kazić Leo, Marijan Mijajlović, Emir Hadžihafizbegović i mnogi drugi.

Cijena ulaznica je 10 KM, a sav prihod pripast će porodicama stradalih “Ljutih Krajišnika”, koji su izgubili život na povratku iz Kaunasa, gdje su “Zmajevi” izborili odlazak na Mundijal u Brazilu, golom Vedada Ibiševića.

KOMENTARI