instant fap

VODENI PARK Sanski Most/ KAKO OSMISLITI NETIPIČNO VJENČANJE?

VODENI PARK Sanski Most/ KAKO OSMISLITI NETIPIČNO VJENČANJE?

Izađite iz okvira klasično zamišljenog vjenčanja.

Jer danas to više nije problem. Moderna vjenčanja se okreću individualnosti – cijelo vjenčanje bi trebalo biti prikaz zajedničkog života, odnosa, hobija i interesa. Ne trebate se zamarati trendovima, više vremena posvetite planiranju vjenčanja u svom ličnom stilu.

Elegantan i moderan ambijent EVENT SALONA VODENI PARK sa veličanstvenim pogledom na bazen, dobra hrana i vrhunska usluga obezbjedit će nezaboravan boravak gostima, a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje.

Mogućnost organizacije svadbenih i drugih svečanosti svih veličina do 500 i više osoba, gdje se u bilo kojoj varijanti ima osjećaj savršeno iskorištenog prostora.

Za fotografije neka se pobrinu vaši službeni fotografi. Napravite i pozadinu za fotografiranje, Fotozid ukrašen na način koji se vama sviđa, od resica, zelenila ili pompona.

Ipak su slike s vjenčanja ono što će te imati cijeli život, a i taj dan će biti urezan u sjećanje vaših najbližih, bez brige.

Prelijepi bazen Vodeni Park daje još jednu mogućnost, a to je vjenčanje na otvorenom i mogućnost noćnog kupanja.

Ukoliko želite da sudbonosno DA ,izgovorite baš u ambijentu našeg prelijepog bazena, mi ćemo biti sretni da vam upravo to i obezbjedimo. Vjenčanje na otvorenom možete obaviti na našim prelijepim ostrvima, bini ili bilo kojem drugom mjestu koje baš vi odaberete.

Kada je u pitanju organizacija vjenčanja, to je izuzetno kompleksan posao, i iz tog razloga dragi mladenci nema potrebe da se dodatno brinete oko priprema, organizaciju vašeg najsretnijeg dana prepustite nama, a mi ćemo učiniti da bude spektakularno, jer vaše vjenčanje je naš prioritet.

Pored predivne lokacije i prostora nudimo vam i bogate jelovnike koji se sastavljaju po vašim željama, a na osnovu toga se i formira cijena. Bitno je naglasiti da se jelovnik sastoji od onoga što vi odaberete, jer je krajnji cilj da je naša stranka zadovoljna.

 

A, nudimo vam i još puno zanimljivih i spektakularnih stvari kao što su:

  1. KOKTELI DOBRODOŠLICE (voćni,alkoholni, bezalkoholni)
  2. ŠAMPANJAC KUPE
  3. VOĆNE I ČOKOLADNE FONTANE
  4. PREDIVNE DEKORACIJE STOLOVA I KOMPLETNOG OBJEKTA
  5. DEKORATIVNU RASVJETU I SPECIJALNE VIZUELNE EFEKTE: Efekti: bojenje sale, bojenje stola, bojenje plesnog podijuma, intiligentna rasvjeta, svjetlosni topovi, niski (teski) dim, video projekcija, hladni vatromet i balončici

Pustite mašti na volju i uživajte u vašem spektaklu!

Više detalja pogledajte na našoj web stranici vodenipark.ba

📞 +387(0) 37 680 406 ili vodeni-park@gmx.de

KOMENTARI