instant fap

Zanimljiva ponuda za mlade u Sanskom Mostu: 70 radnih mjesta

Zanimljiva ponuda za mlade u Sanskom Mostu: 70 radnih mjesta

Danas vam predstavljamo mladog građanina Afana Šupuka, koji je svojim radom i trudom pokušava ostvariti svoj cilj, podstaknuti mlade da svoje vrijeme utroše u kvalitetan rad. Afan je završio Ekonomski fakultet, smjer marketing i sa svojim prijateljem pokrenuo rad firme za Istraživački marketing u Sarajevu.

Upotrebio je istu ideju, kako bi organizovao firmu u svom gradu, na području Sanskog Mosta. Opisuje je kao idealno radno mjesto za perspektivne mlade. Zanimljiv kolegij, uz poštovanje, sigurnost, gdje se rad i radno vrijeme veoma cijene.

„Situacija je odlična, namjeravam proširiti prostor i zaposliti određen broj mladih, od kojih se zahtjeva poznavanje njemačkog jezika i volja za komunikacijom“, izjavio je Afan. Zaposleni su zadovoljni atmosferom, plaćama, radom bez pritiska, omogućeno im je obučavanje na području marketinga i samog rada s ljudima.

Javnost je upoznata s funkcijom „ poduzeća“, koje označavaju kao sumnjive, međutim Šupuk komentariše da se on lično bavi istraživanjem marketinga i upoznavanje kupaca s proizvodima i njihovom svrhom.

„Imam cilj, ne zanima me šta ko priča, jednostavno pratim svoju ideju“, dodao je za kraj Afan Šupuk.

Piše: Selma Durmišević

KOMENTARI